Συχνές Ερωτήσεις

Τι πρέπει να γνωρίζω για τα κοσμήματα από πολυμερικό πηλό;
Ο πολυμερικός πηλός είναι ένα είδος πηλού μοντελισμού ο οποίος έχει σαν κύριο συστατικό το PVC. Ο πολυμερικός πηλός μόλις επεξεργασθεί κατάλληλα είναι αδιάβροχος και δεν είναι τόσο εύθραυστος όσο φαντάζεστε. Επιπλέον, το βάρος του είναι πολύ μικρό και δεν έχει σχέση με το βάρος του κανονικού πηλού.

Μπορώ να φορέσω τα κοσμήματά μου όταν κάνω μπάνιο ή στη θάλασσα;
Μπορείτε, ναι! Λίγο νεράκι δεν θα βλάψει τα κοσμήματά σας καθώς η ποιότητα των υλικών μας είναι εξαιρετική. Παρόλα αυτά, για την μεγαλύτερη διάρκεια των κοσμημάτων σας, συστήνουμε να τα αφαιρείτε πάντα πριν από οποιαδήποτε επαφή με το νερό. 

Τι πρέπει να κάνω για να φροντίσω σωστά τα κοσμήματά μου; 
Τα κοσμήματά σας είναι φτιαγμένα με διάφορα υλικά προηγμένης ποιότητας όπως είναι ο πολυμερικός πηλός, τα ατσάλινα στοιχεία και εξαρτήματα, οι γυάλινες χάντρες και οι ημιπολύτιμοι λίθοι. Για την μεγαλύτερη διάρκεια και την καλύτερη φροντίδα των κοσμημάτων σας, συστήνουμε να: 

 • αφαιρείτε τα κοσμήματά σας κατά τη διάρκεια του ύπνου,
 • αφαιρείτε τα κοσμήματά σας όταν αθλείστε,
 • καθαρίζετε τα κοσμήματά σας με ένα απαλό πανάκι,
 • αποφεύγετε την άμεση επαφή με το νερό, τα αρώματα και τις κρέμες σώματος. 

Είναι υποαλλεργικά τα κοσμήματά μου;
Ναι! Όλα τα υλικά με τα οποία φτιάχνονται τα κοσμήματά μας είναι υποαλλεργικά σύμφωνα με τις νομοθεσίες της ΕΕ.

 

Με ποιους τρόπους γίνεται η αποστολή της παραγγελίας μου;
Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με 2 τρόπους, μέσω BoxNow και μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής. Οι διαδικασίες και τα κόστη είναι τα εξής:

 1. Μέσω BoxNow: Το κόστος αποστολής της παραγγελίας ανέρχεται στα . Καθώς πραγματοποιείτε τις αγορές σας, στην σελίδα της κάρτας σας "Cart", υπάρχουν αναλυτικά όλες οι οδηγίες ώστε να πραγματοποιηθεί η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της BoxNow. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέσω BoxNow πληρώνονται αποκλειστικά μέσω πιστωτικής ή PayPal. Η παράδοση των παραγγελιών πραγματοποιείται εντός 48 ωρών από την ώρα που θα βάλουμε το πακετάκι σας στο locker αποστολής. 
 2. Μέσω Γενικής Ταχυδρομικής: Το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 4 € (για πληρωμή με πιστωτική, ανεξάρτητα από τον προορισμό) για δέμα εώς και 2 κιλά ενώ το κόστος αντικαταβολής είναι στα 5 € (για πληρωμή με ΜΕΤΡΗΤΑ, ανεξάρτητα από τον προορισμό). Το δέμα παραδίδεται το αργότερο εντός 3 εργάσιμων ημερών από την στιγμή που θα το παραδώσουμε εμείς στην εταιρεία courier. 

 

Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω για να λάβω την παραγγελία μου μέσω BoxNow;
Για να πραγματοποιηθεί η παράδοση της παραγγελίας σας μέσω BoxNow, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

 1. Πατήστε τον σύνδεσμο: https://boxnow.gr/locker-finder
 2. Στην αναζήτηση, βάζετε τον ΤΚ που επιθυμείτε και ελέγχετε ποια είναι τα κοντινά σας locker.
 3. Επιλέγετε το locker που επιθυμείτε πατώντας πάνω του και στο κουτάκι δεξιά από το χάρτη, εμφανίζεται ο αριθμός Α.Μ.Π. καθώς και η διεύθυνση του locker.
 4. Στο κουτάκι που βλέπετε παρακάτω σε αυτή τη σελίδα με τον τίτλο "Order special instructions", βάζετε τον αριθμό Α.Μ.Π. και τη διεύθυνση του locker που επιλέξατε.
 5. Πατώντας Check out και ακολουθώντας τα επόμενα βήματα κανονικά, θα λάβετε την παραγγελία σας στο locker που έχετε επιλέξει.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Στα προσωπικά σας στοιχεία, συμπληρώνετε την κανονική σας διεύθυνση και όχι την διεύθυνση του Locker.

 

Μόλις έκανα την παραγγελία μου. Πότε θα παραλάβω το δέμα μου;
Ο χρόνος επεξεργασίας της παραγγελίας σας είναι 24 ώρες από την ώρα που λάβαμε την παραγγελία σας. Μόλις εκδοθεί δελτίο αποστολής παραγγελίας είτε είναι μέσω BoxNow είτε μέσω Γενικής Ταχυδρομικής, θα λάβετε το track number με το οποίο θα μπορείτε να αναζητήσετε και να δείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας. 

 

Παρέλαβα το δέμα μου αλλά επιθυμώ να το επιστρέψω. Τι πρέπει να κάνω;
Για να μπορέσετε να επιστρέψετε το δέμα σας, θα χρειαστεί να στείλετε mail στο psarakihandmade@gmail.com . Αν το αίτημα για την επιστροφή γίνει δεκτό, θα σας στείλουμε εκ νέου την ταμπέλα αποστολής καθώς και όλες τις οδηγίες για την επιστροφή του δέματος. Επιστροφές δεμάτων χωρίς να έχει προηγηθεί επικοινωνία, δεν θα γίνονται δεκτές.  

 

Παρέλαβα το δέμα μου αλλά τα προϊόντα έχουν υποστεί ζημιά. Τι να κάνω;
Σε περίπτωση που το δέμα σας έχει υποστεί ζημιά κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, επικοινωνήστε αμέσως μόλις το παραλάβετε στέλνοντας mail στο psarakihandmade@gmail.com. Μόλις λάβουμε το mail σας, θα σας ενημερώσουμε για όλη την διαδικασία ώστε να αντικατασταθεί το προϊόν σας.