9 λόγοι να χρησιμοποιείτε φυτικά wax melts

9 λόγοι να χρησιμοποιείτε φυτικά wax melts

Από τις αγαπημένες μας δημιουργίες στο Psaraki είναι τα χειροποίητα wax melts που μπορείς να βρεις σε διάφορα αρώματα και ποσότητες. 
Πολλοί μας έχουν ρωτήσει για ποιο λόγο να προτιμήσουν τα φυτικά wax melts σε σύγκριση με τα αιθέρια έλαια και γι αυτό φροντίσαμε να συγκεντρώσουμε εδώ τους 9 πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους εμείς τα προτιμάμε! 

1. Φιλικά προς το περιβάλλον
Τα χειροποίητα wax melts μας παράγονται από 100% φυσικό φυτικό κερί ελαιοκράμβης. Είναι ένα οικολογικό κερί και δεν περιέχει φυτοφάρμακα και μεταλλαγμένες ουσίες (πιστοποίηση non - gmo). 

2. Δεν παράγουν αιθάλη. 
Σε αντίθεση με τα αρωματικά έλαια που προσθέτουμε στους κεραμικούς αρωματιστές καθώς και με τα κεριά παραφίνης, η καύση των wax melts δεν παράγει αιθάλη με αποτέλεσμα ο χώρος σας να μένει πιο καθαρός και ασφαλής. 

3. Κατάλληλα για αρωματοθεραπεία. 
Η μεγάλη ποικιλία στα αρώματα των wax melts σου επιτρέπει να δημιουργείς μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο επιλέγοντας το άρωμα που ταιριάζει καλύτερα στη διάθεσή σου. 

4. Είναι οικονομικά και έχουν μεγάλη διάρκεια. 
Σε αντίθεση με τα αρωματικά έλαια, κάθε χειροποίητο wax melt χρησιμοποιείται κατ' ελάχιστον για 4 ώρες, όσο διαρκεί μία καύση ενός κεριού ρεσώ. Κάθε κύβος wax melt σου δίνει την δυνατότητα να τον χρησιμοποιήσεις ξανά και ξανά μέχρι το άρωμά του να εξασθενίσει. 

5. Εύκολη αλλαγή αρωμάτων. 
Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια αρώματα; Με τα mix των χειροποίητων wax melts μας μπορείς να έχεις σε μία συσκευασία διαφορετικά αρώματα ώστε κάθε φορά που βαριέσαι κάποιο να χρησιμοποιείς ένα καινούργιο! 

6. Εύκολο καθάρισμα χωρίς λεκέδες;
Κούνησες κατά λάθος τον κεραμικό σου καυστήρα που είχε μέσα το λιωμένο wax melt; Μην πανικοβάλλεσαι! Το φυτικό κερί ελαιοκράμβης καθαρίζεται πανεύκολα με τη χρήση νερού και σαπουνιού. (Ναι, ακόμα και από τα υφάσματα, αν και δεν συστήνουμε να το τεστάρεις!)

7. Εναλλακτικές χρήσεις. 
Δεν θες να χρησιμοποιήσεις τα wax melts στον κεραμικό σου καυστήρα; Κανένα απολύτως πρόβλημα! Μπορείς να τα βάλεις σε μικρά πουγκάκια και να τα χρησιμοποιήσεις σαν αρωματικά σε ντουλάπες και συρτάρια. 

8. Πάνε παντού!
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα wax melts παντού είτε αυτό είναι σε ένα ταξίδι για να σε κάνουν να νιώθεις σαν το σπίτι σου είτε ακόμα και στο γραφείο σου για να σου προσφέρουν μια αίσθηση ηρεμίας.

9. Κατάλληλα για δώρο σε κάθε ηλικία! 
Είτε θες δώρο για την μαμά, για την κολλητή ή και για τους φίλους σου τα wax melts είναι η λύση. Ποιος δεν αγαπάει τα όμορφα αρώματα στο σπίτι του;

Αν με τα παραπάνω σε πείσαμε και θες και εσύ να αγοράσεις τα δικά σου χειροποίητα wax melts, τότε βρες εδώ το αγαπημένο σου άρωμα!

Back to blog